Scheepmaker
Bedrijfsgegevens

Scheepmaker biedt elektro-technisch maatwerk voor zowel nieuwbouw als monumentale panden.
Ons team bestaat uit 4 werknemers, waaronder 3 elektromonteurs en 1 kantoorfunctie.

Scheepmaker richt zich op nieuwbouw en op monumentale panden:
- Elektrotechnische voorzieningen
- ICT
- Beveiliging
- Domotica System Integrator
  
Ervaring
Op 18 oktober 1920 zijn wij ooit begonnen onder de naam W. van Veeren & Co. De werkzaamheden bestonden uit het aanleggen en repareren van schelinstallaties. De firma bestond toen uit twee werknemers.

In het jaar 1924 werd er ook een winkel geopend in huishoudelijke artikelen. En in 1938 werd de firmanaam gewijzigd in A.K. Scheepmaker en verhuisde na de oorlog naar de Ringdijk te Amsterdam Wij repareerden toen vooral huishoudelijke apparatuur, motoren tot en met 30 PK, huis- en fabrieksinstallaties. Met een werkplaats van 16 werknemers en een buitendienst van 11 werknemers. (zie >> Fotoboek op de website)

In 1967 ging Scheepmaker zich meer richten op installatiewerk en renovatie en nieuwbouw van licht en krachtinstallaties. Het werknemers aantal was inmiddels gegroeid tot 32.

Directie
Onder directie van Duco van Veeren heeft Scheepmaker sinds begin jaren '90 nu een hecht team van professionals dat elkaar op een goede manier aanvult. En ondanks de groei en verzakelijking die het bedrijf heeft doorgemaakt, is Scheepmaker in de basis toch nog altijd het bedrijf van weleer. De ‘aanpakmentaliteit’, de eenvoud en persoonlijke betrokkenheid zijn nooit verloren gegaan.


›› Contact


 
Privacy verklaring - Wednesday, May 16, 2018
Op 25 mei 2018 gaat de AVG wet van kracht,Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). Op de website vindt u onze Privacyverklaring  
Goede vrijdag 30 mrt 2018 - Thursday, March 22, 2018
Wij zijn gesloten op vrijdag 30 mrt 2018.Voor spoedeisende aangelegenheden en storingen zijn wij wel bereikbaar op het bekende nummer.Fijne paasdagen. 
Vacature - Thursday, December 28, 2017
Zie onder vacatures links op home page 
Sluiting kerst 2017 - Tuesday, December 19, 2017
Beste relatie, Wij bedanken u voor de fijne samenwerking het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een gelukkig en gezond Nieuw Jaar. Wij zijn gesloten van 1 januari t/m 5 januari. Voor storingen zijn wij uiteraard wel bereikbaar op ons gebruikelijke nummer 0294288000. 
Sluiting koningsdag en hemelvaart - Tuesday, April 26, 2016
Het bedrijf is gesloten op koningsdag 27 april en 5 en 6 mei.  
Goed vrijdag sluiting - Monday, March 21, 2016
Op vrijdag 25maart 2016 is scheepmaker BV gesloten 
Kerst 2014 - Wednesday, December 17, 2014
Namens het volledige Scheepmaker team wensen wij u fijne feestdagen en alvast een gezond 2015. Wij bedanken u voor de samenwerking en hopen u ook volgend jaar weer van dienst te zijn. Graag attenderen wij u op de aangepaste openingstijden rondom de feestdagen. Donderdag 25 en vrijdag 26 december 2014 zijn wij gesloten. Vrijdag 02 januari 2015 zijn wij gesloten. 
sluiting hemelvaart en vrijdag - Tuesday, May 27, 2014
Wij zijn op donderdag en vrijdag 29 en 30 mei gesloten. Tevens zijn wij 2e pinksterdag gesloten op 9 juni.Voor storingen zijn wij te bereiken op de nummers vermeld in contracten.  
Sluiting kerst 2013 - Monday, December 16, 2013

Wij zijn gesloten op 25,26,27en 31 december en 1 januari nieuwjaarsdag.Wij wensen u en uw naasten van het volledige personeel  gezonde feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

 
Confortinstallateur - Tuesday, July 23, 2013

Per vorige week zijn wij vermeld in het register Comfortinstalateur van Uneto VNI.

De installatiebranche heeft een antwoord op tal van maatschappelijke vraagstukken, bijvoorbeeld in de zorg. Voor uitdagingen als vergrijzing, tekorten op de arbeidsmarkt en stijgende kosten bestaan technische oplossingen die nu al inzetbaar zijn.

Scheepmaker BV heeft talloze oplossingen voor deze uitdagingen en hebben alvast voorbereid op de toekomst.Wij zijn bezig met een aantal projecten en zullen tzt dit op onze site vermelden.

Meer gegevens op onderstaande link.

 read more ...
Wij zijn gesloten - Thursday, April 25, 2013

Op 29 en 30 april zijn wij gesloten.Evenals hemelsvaartdag en de vrijdag daarna.Voor storingen zijn wij te bereiken zoals in de contracten vermeld.

 
Partner - Tuesday, April 9, 2013

Wij hebben sedert vorige week een preferd partnership afgesloten met Dolphin electro.Dit vanwege de grillige ontwikkelingen in de markt.In de volksmond het hollen of stilstaan.Wij zijn nu beter in staat op deze ontwikkelingen te anticiperen en ook grotere afstanden te overbruggen wat veel meer gebeurd.Ook de match naar de industrie is logisch.

 
Confortabel wonen - Tuesday, July 3, 2012

Voor ouderen met of zonder aanpassingen is het beleid uit Den haag erop gericht om steeds langer thuis te blijven wonen i.p.v. een verzorigingstehuis.Door de installatiebrache zijn diverse bestaande woningen onder de loep genomen en het blijkt dat aanpassingen in woningen te realiseren zijn door verschillende technieken toe te passen.We hebben dan ook in Woerden een aantal voorbeeldwoningen staan van verschillende bouwjaren om een idee te krijgen van diverse aanpassingen.Scheepmaker kan dit traject confortabel wonen voor u begeleiden en uitvoeren. Onder read more wordt u doorgelinkt naar de pag van otib.

 read more ...
verhuisd naar 1 Hoog - Monday, June 25, 2012

Per heden 25 juni 2012 is scheepmaker BV verhuisd naar 1 hoog het postadres/telf ed zijn hetzelfde gebleven.

 
Werkbezoek 3 ministers kennemer college - Tuesday, May 22, 2012

Op maandag 16 april waren de ministers Verhagen van Economische ZakenLandbouw en Innovatie, Van Bijsterveldt van Onderwijs Cultuur en Wetenschap en Kamp van Sociale Zaken en Werkgelegenheid op onze school op bezoek om gezamenlijk op het Masterplan Bèta en Techniek te reageren.

Scheepmaker was hierbij aanwezig omdat wij ons zorgen maken voor de opleidingen en techniek in de toekomst en dus het tekort aan vakbekwaam personeel Onder read more een film van deze bijeenkomst en dus de berokkenheid van den haag en de branche

 read more ...
bedrijf dicht - Wednesday, May 16, 2012

Op 17 en 18 mei zijn wij gesloten i.v.m. hemelvaart en 2e pinksterdag 28 mei zijn wij eveneens gesloten.

 
Zonnestroompanelen - Wednesday, February 22, 2012

Dealer van zonnestroompanelen

In het kader van de duurzame energie kunnen wij nu ook zonnestroompanelen leveren en aansluiten.Om e.e.a. te realiseren hebben wij de komende maand een aktie van drie panelen van 1436 euro ex montage.

 
Vacature - Wednesday, January 11, 2012

Ook in deze tijd en na onze zesde werknemer te hebben verwelkomt november 2011 hebben wij weer een vacature voor een electromonteur.

zie verder onze vacaturepagina.

 read more ...
Fotobijlages. - Monday, November 22, 2010

Onder fotoboek (zie pull downmenu) vind u afbeeldingen van enige projecten welke wij oa.gerealiseerd hebben.

 
NCP erkenning - Wednesday, October 6, 2010

Op 6 oktober is de ncp erkenning voor brandmeldinstallaties weer verlengd.

 

ncp_erkend.gif

 
Wat is marktput - Tuesday, September 7, 2010

Scheepmaker BV heeft voor Reewoud techniek al op diverse buiten lokaties werkzaamheden geheel uit handen kunnen nemen.Indien gewenst verzorgen wij lokaal vergunningen,graafwerk,aansluitingen kasten en marktzuilen.Ook het bedrijfswaardig opleveren en onder spanning zetten.

Dubbelklik op read more en u ziet een korte filminpressie.

 read more ...
Plaatsing marktput - Monday, September 6, 2010

Voorbereiding en plaatsing marktput en zekkast.

Dubbelklik op read more en u ziet een korte filminpressie.

 read more ...
Marktput 63A Osdorpplein opgeleverd wk 35 - Thursday, September 2, 2010

In wk 35 de markput bij de meervaart opgeleverd.Foto en film op YouTube is nu beschikbaar.

Dubbelklik op read more en u ziet een korte filminpressie.

 read more ...
dealer van - Friday, April 17, 2009

www_siedle_logo.gifmulti