VERTROUWDE ELEKTRO-TECHNISCHE PARTNER SINDS 1920

ELECTRO – TECHNISCHE AANNEMING

Scheepmaker B.V.

Scheepmaker BV biedt elektro-technisch maatwerk. Voor zowel nieuwbouw als monumentale panden. Wij nemen u het werk uit handen door te adviseren en te engineeren:

Scheepmaker vindt altijd een oplossing bij uitdagingen ten aanzien van wet- en regelgeving met monumentale vormgeving. Een totaalpakket aan diensten spreekt onze vaste klanten aan. Wij bieden kwaliteit en blijven innoveren in nieuwe technieken en producten.

Vertrouwde partner
Scheepmaker is toonaangevend in elektro-technische producten en diensten. Sinds 1920 zijn wij een vertrouwde partner. Onze vele vaste klanten maken duidelijk dat klanttevredenheid van groot belang is.

Afnemers waarderen ons als een betrouwbaar, flexibel, hardwerkend bedrijf dat hoogstaande producten en service levert. Dat realiseren we niet alleen met kwaliteitsproducten, maar ook met de manier waarop we dit doen. Wij bieden u de gewenste zekerheid op het gebied van praktische oplossingen, kwaliteitsproducten en vlekkeloze service.
Bij Scheepmaker is uw behoefte in vakkundige handen.

En Scheepmaker wil méér zijn dan een leverancier.
Het thema waarmee Scheepmaker de toekomst in wil is: betrouwbaarheid. De betrouwbaarheid van goede dienstverlening, kwaliteitsproducten, en gemotiveerde professionals.

Contact gegevens

Hollandsekade 38
1391 JM Abcoude

Telefoon: 0294-288000
Fax: 0294-288009
E-mail: info@scheepmakerbv.nl

Contact Formulier

5 + 7 =

Historie Scheepmaker BV

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial